Hooglandseweg-Noord 140

Stel een vraag

Raden en vertrouwenspersonen

Ouderraad
Heeft u belangstelling voor de ouderraad? Neem dan contact op met prof.groenschool@auris.nl.

Medezeggenschapsraad
Vanaf 1 augustus 2015 wordt de medezeggenschap opnieuw ingericht. Dit heeft te maken met de Wet op Passend Onderwijs. Meer informatie volgt. Heeft u belangstelling om mee te denken in de medezeggenschapsraad? Neem dan contact op met prof.groenschool@auris.nl. Notulen verschijnen op onze website en vindt u onder Nieuws.

Vertrouwenspersonen
De vertrouwenspersonen bij de Auris Professor Groenschool zijn Wilma Schipper, Tanja Pasker, Monique Jaquet en Liesbeth Meijer. Wilt u één van onze vertrouwenspersonen spreken, maak dan een telefonische afspraak. U kunt hen bereiken via telefoonnummer (033) 479 44 88.

Coördinator veiligheid
Tineke Mulder