Kwaliteit

De kwaliteit van onze school wordt bepaald door verschillende aspecten. Al deze aspecten zijn even belangrijk en vormen samen onze kwaliteitszorg. Door op een onderdeel te klikken vind je meer informatie over waar we staan, wat onze ambities zijn en hoe we daar willen komen. Onze plannen en ambities komen ook terug in het school- en/of jaarplan. Het schoolplan vind je hier.

We werken met een zeer professioneel team. Leerkrachten, logopedisten, onderwijsassistenten/lerarenondersteuners en pedagogen werken samen aan goed opbrengstgericht onderwijs en zorg voor elke leerling.

In alle lessen is er veel aandacht voor taal. Bevorderen van de communicatieve ontwikkeling staat centraal bij creatieve vakken, gymnastiek, wereldoriëntatie en lessen sociaal-emotionele ontwikkeling.