Groepsindeling

Op de Prof. Groenschool delen we de groepen in naar leerjaar en leeftijd. De namen en nummers van de groep zijn afgeleid van die van de basisschool. Toch zal uw kind zich niet altijd op hetzelfde niveau en in hetzelfde tempo als kinderen op de reguliere basisschool ontwikkelen. Elke leerling volgt de vakken op een eigen manier, op eigen niveau en in een eigen tempo. De groepen 1 en 2 zijn de kleutergroepen voor kinderen van drie tot zes jaar. De groepen 3 tot en met 8 zijn voor kinderen van zes tot dertien jaar. In een groep zitten ongeveer 15 kinderen.