Vijf gelijke schooldagen bij Auris in regio Midden

In het najaar van 2016 zijn we binnen Auris gestart met de voorbereidingen voor de invoering van een vijf gelijke schooldagenmodel op alle drie de so-scholen van Auris in de regio Midden.

In het najaar van 2016 zijn we binnen Auris gestart met de voorbereidingen voor de invoering van een vijf gelijke schooldagenmodel op alle drie de so-scholen van Auris in de regio Midden: Auris Fortaal (beide locaties) in Utrecht, Auris Prof. Groenschool in Amersfoort en Auris Taalkring in Hilversum. We hebben een werkgroep opgericht, bestaande uit zowel ouders als personeel. De werkgroep is uiteindelijk gekomen tot het voorstel om de schooltijden vanaf schooljaar 2017-2018 te wijzigen in een dagelijkse starttijd van 08.40 uur en eindtijd van 14.20 uur.

Wat houdt het vijf gelijke schooldagen-model in?

• Alle groepen (1 t/m 8) hebben dezelfde schooltijden.
  • Elke schooldag heeft evenveel lesuren.
  • Iedere schooldag heeft dezelfde start- en eindtijd.
  • Er is geen vrije woensdagmiddag meer.
  • Het continurooster (lunchpauze op school) blijft bestaan.

Lees hier het hele bericht.