Auris Prof. Groenschool Aurislogo

Contact


Hooglandseweg-Noord 140
3813 VE Amersfoort
Tel. (033) 479 44 88 
prof.groenschool@auris.nl

Deel deze pagina


Stel een vraag

Geplaatst: 23 mei 2017

Uitnodiging Themadag: Toekomst verkennen

Auris vindt het belangrijk dat leerlingen en cliënten zich in de maatschappij goed ontwikkelen. Daarom onderzoeken we hoe goed het onderwijs aan leerlingen met een intensief arrangement eigenlijk is. Auris organiseert op 14 juni 2017 een themadag in Rotterdam. Tijdens deze dag gaan we in gesprek met elkaar over ons onderwijs en kijken we naar de toekomst. Lees meer »

Geplaatst: 02 februari 2017

Notulen informatiebijeenkomsten 5 gelijke schooldagen.

Auris heeft drie informatiebijeenkomsten georganiseerd voor ouders van leerlingen die onderwijs krijgen op Auris Prof. Groenschool, Auris Fortaal en Auris Taalkring. Deze notulen geven een samenvatting van wat er tijdens de drie avonden is verteld en besproken. Lees meer »

Geplaatst: 14 januari 2017

De presentatie over vijf gelijke schooldagen van maandag 9 januari 2017

Op maandagavond 9 januari 2017 vond de eerste van drie informatiebijeenkomsten voor ouders plaats over de invoering van vijf gelijke schooldagen bij Auris in regio Midden. De bijeenkomst werd gehouden op de Prof. Groenschool. Op 16 januari is er een bijeenkomst bij Auris Fortaal in Utrecht en op 25 januari bij Auris Taalkring in Hilversum. Lees meer »

Geplaatst: 21 maart 2016

Nieuw: website Auris voor professionals

Auris lanceert 21 maart de website voor professionals. Een website die professionals helpt om snel de weg naar Auris te kunnen vinden. De website kwam tot stand in samenwerking met professionals binnen en buiten Auris. Lees meer »

Geplaatst: 18 januari 2016

Auris Prof. Groenschool ‘Excellente School 2015-2017’

De Auris Prof. Groenschool in Amersfoort heeft haar predicaat ‘Excellente school’ geprolongeerd. In 2013 was zij de eerste excellente cluster 2 school met dit predicaat. Vorig jaar werd het predicaat al eerder verlengd. Het predicaat is geldig tot en met 2017. Lees meer »

 • Rust en structuur
 • Rust en structuur

  We willen voor leerlingen een veilige omgeving creëren die uitdaagt om te leren. Dit doen we door structuur aan te brengen en duidelijke regels te stellen. 

 • Professioneel
 • Professioneel

  We werken met een zeer professioneel team. Leerkrachten, logopedisten, onderwijsassistenten en pedagogen werken samen aan goed opbrengstgericht onderwijs en zorg voor elke leerling. 

 • Totale communicatie
 • Totale communicatie

  We bevorderen de taalontwikkeling van onze leerlingen met diverse middelen. Leerstof maken we beeldend met picto's, foto's en tekeningen en we maken gebruik van ondersteunende gebaren.

 • Spel en plezier
 • Spel en plezier

  Leren met plezier en spelenderwijs leren. Samen spelen en samenwerken. In een positieve atmosfeer leren van en mét elkaar. 

 • Overal taal
 • Overal taal

  In alle lessen is er veel aandacht voor taal. Bevorderen van de communicatieve ontwikkeling staat centraal bij creatieve vakken, gymnastiek, wereldoriëntatieen lessen sociaal-emotionele ontwikkeling.